onsdag 24 mars 2010

Nya medlemmar i familjen


Idag har det varit ledig dag, och hur spenderas en sådan på bästa möjliga sätt då man är i Thailand? Svaret stavas Laem Singh (tror jag iaf, haha) och är den mysigaste stranden häromkring. Nice att den är i grannviken till Kamala, mindre nice är att man måste ha relativt bra kondition för att ta sig till den, för den skyddas av en helvetes backe. Endast de värdiga, och modiga nog att ta sig ner när man vet att det är enda vägen upp sedan, ses i vågorna. Besökarna håller därmed en relativt ung snittålder.
Så där låg man i paradiset och läste "Flickorna från Riyadh" och myste i tillvaron. Brände sig lite på väl valda delar av kroppen kan ju tilläggas också... Här har man klarat sig i över 1år utan några brännskador o så ska man falla på mållinjen, illa!
Vid tre var vi färdigstekta och tog oss tillbaka till vårt Kamala, duschade och drog sedan in till Patong för lite sushi och shopping. Min skofamilj à la Thailand fick tillskott, inte planerat, men ack så välkommet! Killerhealsen med rosa och Sofia (lax-rosa-aprikos) och svart är sjuuuukt snygga på, och de lila är bara så gulligt mysiga att jag inte kunde lämna dem. När de kostar 150 kr paret så var det inte så svårt heller. Råkade även finna en ny bikini för 40kr! Underbara underbara Thailand!!!!

Nu ska jag sova och imorgon blir det simning, förhoppningsvis leka med Damien och ladda inför Tessowich ankomst!

Ha det gött!

1 kommentar:

Tessan sa...

ååååååh skooor
vill oxå *dreggel*