söndag 14 mars 2010

Vagat som bara den!

Skriver pa en thaidator nu, sa det far bli utan svenska bokstaver, hal tillgodo.
Vara pojkar ar sjuka, vi snackar seriost sjuk. Bada har halsinfektioner som har gatt upp till bihalorna, samt sar i halsen... Damien ska vara med pa 90s lite idag, typ gora sina rap men inte sa mycket mer. vi ar tacksamma for det lilla vi kan fa ur honom nar han ar sjuk. niklas kan fortfarande inte vara med... Detta betyder barnshow pa 2 och huvudshow pa nastan 2..
Isidor och Tvattis ska idag ha charader med inslag av dansskola, mycket improvisation utlovas och det kommer definitivt vara en once in a lifetime happening! don't miss it!
Sedan 90s...den typ jobbigaste showen pa hela veckan och har ska vi gora det till en tjejshow, haha! Det kan nog bara vara Cattis och jag som kan komma att genomfora det! Var planering medfor inte sa manga andringar sceniskt. Alla kladerna ar typ med, och vi har aven lagt in ett egenkoreograferat dansstycke i What is love da det kanns lite konstigt att gora en pardans mellan oss pa just det stallet, det blir en Brink koreografi istallet. Lugn, det ska filmas och skrattas at senare!
Det finns tva scenarion for hur vi kommer va efter:
  1. Sjukt energiska och adrenalin fupp till taket
  2. Doda

Jag hoppas pa det forsta!

Alla som laser detta innan klockan 21 min tid, hall alla era sma fingrar att vi lyckas med denna bedrift. Vi ska forsoka rocka Sunwing Kamala ikvall!

Ha det gott!

Inga kommentarer: