söndag 5 april 2009

Middag med gänget

Lite snabbt nu bara....
Ska iväg och käka middag med teamet inne i Side ikväll så måste duscha och piffa lite på 30min. Carl kom med det underbara förslaget att dissa maten på hotellet för en kväll och umgås utanför danskläder och svett. Ska bli hur roligt som helst!
Eftersom vi har en ny konstellation också så är det nog behövligt att inkludera Anton på riktigt i Team Mak, eller Mackan som folk säger här ;)
Inte för att det kanske behövs, pojkarna är ju sjukt tighta och vi umgås alla över lite Flight of the Conchords (tv-serie för er som inte vet), men lite planerad umgänges tid är aldrig fel.
Får se hur länge man orkar bara, det var lite lördagsfest igår vilket inte slutade förrän på småtimmarna så man har väl varit lite seg idag. Något som tyvärr visade sig på genomgången på scenen idag då all text försvann ur Mys lilla huvud. Björn och Benny skulle vara stolta över mina nykomponerade texter...det var mycket lalala och dododo och lite badada för att krydda till det!
Nä, nu är det snabbdusch som gäller, luktar inte mumma just nu kan jag lova!
Bilder kommer snart jag lovar, ska fota lite idag.
See ya!
ps. Idag är det 4 dagar till hemkomst och 17 dagar till premiär på Kreta! Scary stuff!!!

1 kommentar:

Maud sa...

Hej Mysan!!!
Skall till Göteborg i Påsk och passerar Dalsjöfors på Fredag och skall då till Mary och fika, tänker även titta förbi Hallonvägen
hoppas du är där då.
Kram
Maud